2018-04-10 05:55:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne rágódjon a múlton

Napi horoszkóp április 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A hét a keddi nappal sokat ígérően folytatódik. Egy csomó új ötlete lesz, amiket gyorsan meg is tud valósítani. Itt lehet szó egy hobbiról, amiben jó eredményeket ér el, vagy a munkahelyén lesz egy javaslata, amit igen kedvezően fognak fogadni. Este találkozzon a barátaival, beszélgessenek sokat, szórakozzanak!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem lesz egészen egyszerű a mai nap. Ez a Vízöntő jegyében álló Hold hatása, ami quadrát fényszöget zár az ön jegyével. Ez fárasztja, szétszórttá, kedvetlenné és a legrosszabb esetben kimondottan rosszkedvűvé teszi – ez persze kedvezőtlen egy hatékony munkanap szempontjából.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Van néhány ragyogó javaslata, és csodálatos ötletekkel szerez magának jó pontokat. Munka után lazítson! Most erre van szüksége.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kedvező napra számíthat, sok örömteli pillanattal, és néhány nagyobb sikerrel. Este már érezni fogja a Vénusz és Mars kedvező kapcsolatának hatását. Valakihez nagyon közel érzi magát. Lesz egy lehetősége, amit semmi esetre sem lenne szabad kihasználatlanul hagynia.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Hatékonyan telik a nap, különösen a délelőtt repül el gyorsan. Ne halogassa a felmerülő munkákat, mert ma nagyon könnyedén el tud mindent végezni. Ma minden fajta közös munka – akár főnökként, akár ügyfélként vagy munkatársként vesz részt benne – olajozottan halad.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vízöntő jegyében álló Hold kapkodóvá és szétszórttá teszi. Ne kezdjen bele új feladatokba! Délután rossz hírt kaphat, azonnal hozzá kell látnia a probléma megoldásához. A párja figyelmessége este jókedvre deríti.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy kis változatosságra lenne szüksége! Alapvetően rendben vannak a dolgai, ám a rutinfeladatok most nagyon untatják, emiatt érezheti magát mégis kimerültnek. Étkezzen vitamindúsan, ez most nagyon sokat számít a közérzete szempontjából.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Az általános nyugtalanság, ami ma uralkodik, nincs különösebben hatással önre. Mindig van egy laza megjegyzése tartalékban. A Vízöntő jegyében álló Hold kedvet csinál ahhoz, hogy új munkamódszerek és témák iránt érdeklődjön. Egy tréfa minden helyzetet fellazíthat, bármennyire is feszültek az emberek.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy régi kívánsága válhat valóra, ha a belső megérzéseire hallgat. Anyagi ügyeit tartsa kézben, ne bízza másra! Bizonytalan kimenetelű üzletbe vagy bármilyen dologba ne kezdjen!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars nagy energiát ad önnek. Ma igyekezzen elkerülni a vitás helyzeteket. Másokkal legyen kedves és figyelmes. Élvezze, hogy egy kedvelt személy társaságában lehet, akivel remekül érzik együtt magukat.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars nagy energiát ad önnek. Ma igyekezzen elkerülni a vitás helyzeteket. Másokkal legyen kedves és figyelmes. Élvezze, hogy egy kedvelt személy társaságában lehet, akivel remekül érzik együtt magukat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
Lelkiállapota hullámzó. Sokszor ok nélkül aggódik, felidézi régi sérelmeit és elmerül az önsajnálatban. A szorgalmas munka, az értelmes célok kirángathatják ebből a depresszív állapotból! Nézzen előre, ne a múlton rágódjon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: